• Головна
  • У курячому м’ясі з Польщі виявили сальмонелу
14:48, 28 вересня 2021 р.

У курячому м’ясі з Польщі виявили сальмонелу

У курячому м’ясі з Польщі виявили сальмонелу, фото-1

Головне управління Держпродспоживслужби в Сумській області інформує, що до Держпродспоживслужби надійшло інформаційне повідомлення системи (RASFF) від 22 вересня 2021 року № 2021.5027 та № 2021.5027-fup 1 стосовно виявлення Salmonella Enteritidis та Salmonella групи С1 в охолодженому та замороженому курячому м’ясі, що експортувалося з Польщі (виробник: SuperDrob S. A., Karczew; місце зберігання: AMP Logistyka, Plonsk, Poland), продукцію надіслано до України у кількості 585 кг (отримувач: ПП «ЛЯМІТ», просп. Червоної Калини, 39/31, м. Львів, 79070).

Відповідно до статті 20 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» оператори ринку зобов’язані вилучати та/або відкликати у встановлених законом випадках харчові продукти, які перебувають в обігу, якщо встановлено, що ці продукти можуть спричинити шкідливий вплив для здоров’я людини, та письмово інформувати компетентний орган про виявлені невідповідності та вжиті заходи.

У разі виявлення вищезазначеної продукції в обігу, просимо негайно інформувати Головне управління Держпродспоживслужби в Сумській області за т. (0542) 77 90 43.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...