• Головна
  • Переваги автоматизації для маленького ресторану та кафе
Реклама
10:32, 23 червня 2020 р.

Переваги автоматизації для маленького ресторану та кафе

Реклама

Ресторанний ринок в сьогоднішніх умовах стрімко змінюється, і у всіх його учасників є привід для занепокоєння. В першу чергу замислюються про майбутнє невеликі поодинокі ресторани, найбільш сильно відчувають на собі конкурентний тиск з боку великих мережевих гравців, тому не можна заперечувати переваг впровадження автоматизованої системи управління в ресторані.

Тут ви зможете більш детальніше ознайомитися з перевагами впровадження автоматизованої системи управління кафе.

Автоматизована система прискорює процес обслуговування, що дуже важливо для гостей, і робить роботу закладу більш комфортної та ефективної для керівництва та обслуговуючого персоналу.

Наскільки часто, потрапляючи в незнайоме місце, ви в пошуках обіду віддаєте перевагу несмачному фастфуду, а не кафе? Майже завжди! Тому що, забігаючи в фастфуд, ви впевнені, що швидко отримаєте свою порцію їжі. Якщо все-таки вибрали кафе зі смачною і здоровою їжею, то вам напевно прийдеться довго чекати очікування подачі страв, а потім (можливо, ще більш довге) очікування розрахунку, а сума за обід може виявитися значно вищою за ту, що заявлена ​​в меню. В результаті можна зробити висновок, що власники невеликих закладів, де немає автоматизації, втрачають клієнта через довгу писанину, неузгодженість роботи офіціанта, бармена, кухаря, і довгих, болісних розрахунків підсумкової суми. Є причини задуматися.

На жаль, епоха легких грошей закінчилася, як для відвідувачів ресторанів, так і для рестораторів. Криза змушує підприємців подбати про оптимізацію бізнесу. Просто заощадити на витратах не вдасться це неминуче позначиться на якості послуг. Тому досвідчені керівники фокусують увагу в першу чергу на підвищення ефективності, знижуючи витрати і вишукуючи нові можливості для збільшення прибутку. Не секрет, що значна частина прибутку буває недоотримано внаслідок збоїв поставок, недостатній професіоналізм і зловживань персоналу. Для невеликого кафе це особливо відчутно, тому власники таких закладів потребують ефективних інструментах управління фінансовими, матеріальними і людськими ресурсами нітрохи не менше, ніж власники великих ресторанних мереж.

Правильно вибудувана система управління може стати для кафе тієї самої точкою опори, яка дозволить розвинути заклад або створити ресторанну мережу, тиражуючи успішну концепцію. Нові рішення надають в розпорядження власників невеликих закладів технології, що раніше були доступні тільки користувачам «великих» ERP-систем.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...