Новини компаній
13:18, 20 вересня 2020 р.

Біблія для дорослих та дітей

Новини компаній

Люди читають Біблію, тому що вони хочуть дізнатися більше про Бога. Про його життя і страждання. Вони хочуть дізнатися, яким був колись світ. Чому тоді люди були інші, які були чудеса, і як в це все вірити. Кожен, хто ходить до церкви пізнає Святе Письмо, слухає цікаві і немислимі речі.

В інтернет магазині "Хороша Книга" можна вибрати і купити Біблію на будь-який смак за посиланням https://dobrakniga.com/category/biblii/, від простих і самих недорогих видань, до подарункових Біблій в шкіряній палітурці на блискавці, з індексами і золотим зрізом. Також завжди в асортименті нові заповіти, Синодальний переклад і різні інші переклади текстів Писання, Біблії з коментарями, з неканонічними книгами.

Може здатися, що Біблія призначена тільки для" посвячених", і не має навіть сенсу за нею тягнутися... так ось, немає нічого більш помилкового! Біблія написана так, що її може зрозуміти і видатний вчений, і проста людина, і по ній жити!

Мета Святого Письма - показати людям любов Ісуса.

Біблійні істини завжди актуальні. Змінюються обставини, місця, епохи, але Бог залишається тим же. Біблія допомагає вивчити основні істини про Бога і пізнавати Його волю щодо людей всіх часів. Якщо ви хочете бути християнами, то повинні робити те, що Ісус заповідав, а для того, щоб знати, що нам наказав Господь, ми повинні читати його слово. Хто не знає Біблії, не знає Христа...

Проводити час за читанням Біблії є не частим "явищем" в житті людини. Почнемо з основного твердження: в цьому випадку не повинна існувати формулювання "явище". Слово вказує на щось незвичайне, рідкісне. А в епоху XXI століття, в статистиці лідирують послідовники Ісуса. Але це цифри без особливого значення. Де людина веде діалог з Господом? Таким "місцем" є молитва. Також Свята Меса. Але основою є Біблія.

Багато людей в наш час не можуть знайти час для читання Святого Письма, незважаючи на віросповідання. Немає часу? Можливо, що причина незрозуміла і не обґрунтована. Очі іноді хочуть відпочити ввечері. Але знаєте, є невелика книга на верхній полиці. Вона маленька, не кидається в очі, не обтягнута в шкіру, не горить золотими літерами. Але це хороша книга. Коли у вас погані моменти, це як панацея. У Святому Письмі панує добро, яке може процвітати завдяки людям на землі. Не пропустіть можливості якомога раніше дізнатися щось дійсно цінне.

Інтернет магазин "хороша Книга" пропонує своїм читачам літературу з області духовності. У нашому асортименті цікаву книгу знайдуть для себе діти, молодь і дорослі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...